DNS teszt és analízis, riport

Mit kell tudni a World Global Network világcég legújabb egyedülálló szolgáltatásáról a DNS tesztről?

A DNS teszt egy teljes egészség program része, első lépése. A DNS mintavétel, teszt és riport a cég weboldalán vásárolható meg. Klikk ide

Megrendelés után postacímre küldenek két mintavételi pálcikát. Ezt angolul úgy hívják, hogy swab. A cég reklám céllal swab challenge kihívást is indított, ahol bemutatják a tagokat a mintavételi pálcikákkal.


 Kínaiak a mintavételi pálcikákkal.


A mintavétel saját nyálból a szájban történik. A pálcika olyan mint egy fülpucoló pálcika, csak hosszabb és csak az egyik felén van vattaszerű anyag. Ezt egész hátra kell oldalra dugni a szájba a mandulához, ott forgatni kicsit, így venni mintát. Ezt két pálcikával elvégezni mindkét oldalon. A mintát az általuk megadott laborok egyikébe el kell küldeni mintavétel után lehetőleg 48 órán belül.A laborban a DNS mintát kielemzik és erről írnak egy részletes riportot. Erre mintát itt látsz: Klikk ide (angol nyelvű)

A riport az egyéni DNS-ed alapján felmért és kielemzett állapotodat mutatja, hajlamaidat az egyes betegségekre, vitamin hiányokat, allergiát, érzékenységeket, pl. gyógyszer érzékenység, glutén érzékenység, stb. A riportban életmódbeli, mozgás és táplálkozási tanácsokat ad személyre szólóan. Ezeket meg is magyarázza.

A beszámoló alapján állítják össze a Te saját személyes állapot követő vitamin csomagodat, ami 1 hónapra szól. Az állapotodat egy okos karkötővel tudod nyomon követni, amit a csuklódon viselsz. Ez felhő alkalmazáson keresztül folyamatosan (éjjel-nappal) továbbítja az adataidat (vérnyomás, légzés szám, szívverés, oxigén szint, EKG, stb.) hozzájuk, ehhez persze viselni kell a karkötőt, és az aktuális állapotod alapján változtatják, igazítják a következő havi vitamin csomagodat és küldik házhoz.

Az adataidat az okostelefonodon látod egy letöltött applikáción, valamint saját web-es felületeden grafikusan is. (trend- ami mutatja a változásokat) Ezt %-os arányban is jelzi. (pl. pulzus emelkedése, csökkenése)

Árak: Klikk ide

További információk:  Klikk ide

Facebook oldal: Klikk ide

Facebook csoport: Klikk ide

Szeretnék ebből üzleti vállalkozást építeni. Klikk ide

Szeretnék én is munkatárs lenni. Klikk ide A cikket írta: Szalontai Teréz
skype: byaslondon2018.09.11.Felelősség kizárása

A weboldalon közölt információk nem alkalmasak diagnosztizálásra, analízisre és nem helyettesítik a szakorvosi véleményt, beavatkozást. Bármilyen gyanú esetén azonnal forduljon a háziorvosához és konzultáljon vele! Egyedül ne változtasson semmin, csak az orvosaival történő konzultáció után! A weboldalon található információk nem orvos által írtak, így minden felelősséget kizárnak!
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
A weboldalt készítette és szerkeszti: Szalontai Teréz