WGN termékek

Vércukor trend mérő készülék szúrás nélkül!

Hogyan működik? Hogyhogy nem kell szúrni?

Működésének alapja a PPG technológia. A rendszer az alapján működik. Az EU-ban az Orvosi Minősítésű Eszköz-t szakemberek és különböző laboratóriumok vizsgálják be.

A pulzusmérő szenzor az úgynevezett fotopletizmográfia technológián alapszik, ami nagyon egyszerű elven működik: a vér színe vörös, mivel a vörös fénysugarakat visszaveri, a zöldet pedig elnyeli. Az Apple Watch ebből kifolyólag zöld LED fényforrásokat használ fényérzékeny fotodiódákkal ötvözve, ami lehetővé teszi a csuklónkon átáramló vér mennyiségének mérését adott pillanatban. 


Amikor a szívünk pumpál, a csuklónkon átfolyó vér mennyisége – vele együtt az elnyelt zöld fénysugár mennyisége – nagyobb, mint a szív nyugalmi állapotában. Ha ezt a mintavételezést másodpercenként több százszor elvégezzük, majd egy perc után összegezzük és átlagoljuk a kapott eredményeket, megkapjuk a pulzusunk hozzávetőleges értékét. Az Apple Watch pedig pontosan ezt teszi, a zöld LED-ek folyamatos villogásával begyűjti a mérési adatokat, majd egy perc elteltével megállapítja a pulzusunkat. Ezekről a mérésekről tudni kell, hogy nagyban függenek az emberek testi adottságaitól, a bőr vastagságán át a vér sűrűségéig sok minden szerepet játszhat. Ezért a szenzor első körben infravörös fénnyel próbálkozik meg a méréssel, majd ha ez nem szolgál kellően pontos adattal, átvált a zöld LED-es üzemmódra. Ha pedig még ez is kevés, a LED-ek fényerejének növelésével és a mintavétek megsokszorozásával törekszik minél pontosabb adat kinyerésére. 

Videó a működéséről:


Mutat skálát vagy számszerű értéket is. A számszerű érték másik mértékegységben van, az Európában használatos mértékegységhez osztani kell 18-cal.


A pontos mérésekhez az is hozzátartozik, hogyan hordjuk a csuklónkon az órát. Ha a csuklónkon az óraszíjat lazábban húzzuk meg, a mérések nem lesznek eredendően pontosak, rosszabb esetben el sem tudnak készülni, hiszen a szenzorok nem érintkeznek a bőrfelülettel. Ellenben ha kicsit szorosabbra vesszük, de még nem veszítünk a komfortérzetünkből, máris hatékonyabban tud mérni. Továbbá a környezeti tényezők sem lényegtelenek a mérések szempontjából: ha például hideg időben edzünk, a bőr vérkeringése megváltozik, lassul, ezzel megnehezítve a méréseket. Végül pedig arra is érdemes kitérni, hogy a mozgás fajtájától is függ a mérés pontossága: a ritmikus mozgások esetében, mint például a futás, vagy kerékpározás, sokkal pontosabb információkat kaphatunk a pulzusunkról, mint a szabálytalan mozgások esetében, amilyen a tenisz, vagy a boksz.

A vércukor trend mérő készülék is ez alapján működik, piros szenzoros. A PPG az alapja annak is, illetve az algoritmus amely alapján történik a számítás ezt tesztelték 500 betegen!A készülék CE besorolással rendelkezik Európában, ami nem azonos az orvosi műszerrel, hanem ez egy orvostechnikai eszköz (medical device).


Videó:

A WGN Extense szúrás nélküli vércukormérő készüléke gyártás alatt van. (2018.10.14.)
Kiszállítása hamarosan megkezdődik világszerte!Bővebben a PPG technológiáról: Klikk ide
Vásárlás: Klikk ide
További információk: Klikk ide
Videó a működésről: Klikk ide

Wellness okos karkötő


Vérnyomás mérés, pulzus, ECG/ EKG mérés, légzésszám mérése, alvás figyelés, lépés számláló, kalória figyelés, véroxigén szaturáció, táv felügyelet, riasztási funkciók, GPS pozíció meghatározás, pánik gomb, germánium lapok, OPEN API 2.0 – szabad programozás, nyílt forráskód, 3 tengelyes gyroscope, UV szenzor, orvosi minőségű lézer technológia, bőr kontakt szenzor, véroxigén mérési funkció, vezeték nélküli töltés USB, Iphone és Android alkalmazás kompatibilis, klinikai érzékelők (zöld, piros LED, NIR és UV)
LX cseppálló, Plus 1 atm-ig vízálló (kb. 8-10 m)  

Vásárlás: Klikk ide
Bővebb információ: Klikk ide
Ár: Klikk ide

A dobozban található részletes használati utasítás 9 nyelven (angol, olasz, spanyol, francia, orosz, thai, kínai, vietnámi, japán)
A teljes beüzemeléshez és használathoz egy teljes magyar nyelvű nagyon részletes tájékoztatót is adunk + személyes segítséget, ezt online fogja megkapni vagy telefonon, vagy élőben. 
5-7 napot bír ki egy töltéssel, ez függ a használatától. Egy töltés kb. 2 óra. 


Összehasonlítás más okos karkötővel:

Nagyításhoz kattints a fenti képre! (új ablakban nyílik)
Itt azt láthatja mennyi mérőkészüléket képes kiváltani-otthoni használatra.
(Nem orvosi eszköz! Orvosi diagnosztizálásra nem alkalmas!) Az adatokat okostelefonon jeleníti meg egy letölthető applikációban.

Ezeket az adatokat méri folyamatosan és őrzi meg az adatokat, és grafikonon is mutatja. A méréseket 30-120 perces intervallumra lehet állítani.

Ha egy családban mindenkinek van karkötője, be lehet állítani hogy kinek az adatait tudod követni és milyen adatokat.
A vészgomb megnyomásával (oldalt 2x) egy adott személyt riaszt sms-ben vagy e-mailben a GPS hely megadásával. Összesen 3 személyt lehet megadni akiket riaszt a pánik gomb.

A készüléken határértékeket is beállíthatsz melyek elérésekor a készülék riaszt. (pl. túl magas mérés vagy túl alacsony érték esetén) Beállíthatod azt is hogy ilyenkor csak Téged riasszon vagy még kiket. (pl. családtagok) Különféle színű karszíjakat lehet hozzá külön is venni.


Elektroszmog kompenzáló chip

BioZen matrica
Véd az elektromos készülékek káros sugárzásától.

Vásárlás: Klikk ide
Bővebb információ: Klikk ide
Ár: Klikk ide

Videó a Biozen elektroszmog semlegesítő chip matricáról: 
Egyéni DNS analízis és ez alapján összeállított havi vitamin csomag

A DNS analízis saját nyálmintából történik, melyhez postai úton küldenek két pálcikát ezzel kell a szájból két oldalról saját nyálmintát venni. A két kis pálcikát (végén vattaszerű anyag) vissza kell küldeni a megadott címre a laborba. Itt elemzik, majd elküldenek egy részletes elemzést és ezek alapján javaslatokat, valamint kérhető ezek alapján összeállított havi vitamincsomag.


Vásárlás: Klikk ide
Bővebb információ: Klikk ide
Ár: Klikk ide


Videó a DNS mintavételi pálcikákkal:


Egyéni DNS vizsgálat alapján összeállított személyre szóló vitamin csomag
(saját DNS alapján egyénre szabottan elkészített, folyamatos állapot követő havi vitamin csomag)- organikus, gluténmentes, vegán.


 

A vitamin csomag az egyéni mérési eredmények alapján személyre szabva van összeállítva 30 napra. Mivel a mérés folyamatos és az adott egyén állapota változik, így a vitamincsomag összetétele is havonta változik, mivel havonta küldik. Az adatok mérését az okoskarkötő végzi, az adatokat pedig automatikusan (beállítás alapján) továbbítja a cég laborjába, ahol elkészítik a személyre szabott életmód tervet+ a vitamin csomagot. A csomagot futárral küldik házhoz. A DNS mintát a kis pálcikával lehet venni, lásd fenn nyálmintából. A DNS teszt alapján az állapotunkról egy nagyon részletes beszámolót küldenek tele hasznos életmódbeli, táplálkozási, stb. tanácsokkal. 

Erről itt találsz egy mintát: (angol nyelven) ez csak egy kitalált személy analízis eredménye, egy minta. Klikk ide      Fordítás folyamatban. 

Továbbá kimutatják belőle a gyógyszerérzékenységet, vitaminhiányt, hajlamokat egyes betegségekre, általános egészségi állapotot, stb. Hatalmas segítség a megelőzésben és mindez folyamatos!!!


Tájékoztató a gyógyszer érzékenységi tesztről: (angol nyelvű) Klikk ide
Tájékoztató a teljes DNS tesztről (wellness és egészség) - angol nyelvű: Klikk ide

Tájékoztató a teljes egészség figyelő rendszerről (angol nyelvű): Klikk ide
Minta DNS riport (angol nyelvű) Klikk ide


Írta: Szalontai Teréz

2018.08.17.
Feliratkozás a hírlevélre: 
Amennyiben szeretne a későbbiekben bővebb információt, friss híreket kapni a WGN cég termékeiről, a gyártásról, szállításról, stb. iratkozzon fel a hírlevélre! Bármikor leiratkozhat, a GDPR törvényt ismerjük és betartjuk! (Európai Uniós Adatvédelmi törvény)Felelősség kizárása

A weboldalon közölt információk nem alkalmasak diagnosztizálásra, analízisre és nem helyettesítik a szakorvosi véleményt, beavatkozást. Bármilyen gyanú esetén azonnal forduljon a háziorvosához és konzultáljon vele! Egyedül ne változtasson semmin, csak az orvosaival történő konzultáció után! A weboldalon található információk nem orvos által írtak, így minden felelősséget kizárnak!
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
A weboldalt készítette és szerkeszti: Szalontai Teréz